Муз-ТВ у Росії: Програш войовничої Лорак і бородата Собчак. ФОТО

7 червня 2014, 14:37

Співачка Ані Лорак, яку охрестили "тимчасовою заміною Пугачовій", залишилась без чергової російської премії. Не допомогли й танці у шкіряному купальнику та міліцейському кашкеті.

У п’ятницю у Москві роздали нагороди премії "Муз-ТВ 2014".

Найкращим виконавцем став Діма Білан, а найкращою співачкою стала Нюша. Звання "найкращої рок-групи" отримала група "Звери".

Танці у шкіряному купальнику не допомогли Лорак стати найкращою

Спеціальні нагороди отримали композитор і співак Ігор Ніколаєв ("За внесок у розвиток музичної індустрії") і фігурист Євген Плющенко ("За внесок у життя").


А от українка Ані Лорак, яка воліє не лізти в політику, залишилась ні з чим. Хоча була представлена одразу у трьох номінаціях.

Однак Кароліна все ж таки залюбки потішила російську публіку: співачка вийшла на сцену шкіряному купальнику і кашкеті та виконала пісню "Забирай", пише "ТСН".

Кароліна продовжує їздити до Росії, наче й немає війни на сході України та анексованого Росією Криму

Російська телеведуча Ксенія Собчак з’явилась на церемонії в образі бородатої Кончіти Вурст, чи як вона себе назвала – Кончіти Собчак.

Білявка зазначила, що "президент відпустив Ходорковського, Україна відпустила Крим, а вона – бороду". Така от, на її переконання, відбулася еволюція.

"На мій погляд, головна проблема нашого шоубізу - ніхто не любить сміятися над собою:)! Знайомтеся, Кончіта Собчак в нереальній сукні від Маестро Юдашкіна! :)" - підписала фото Ксюша

Крім того, Собчак помітила, що борода була у неї історично. І теоретично вона може з такою бородою претендувати на звання народної артистки Чечні, а це крутіше ніж "якесь там Євробачення".

Фото "ТСН" та Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів