Піке напророкував Шакірі сина, а вона не збирається заміж

10 червня 2014, 16:17

Колумбійська співачка Шакіра розповіла, що її бойфренд Жерар Піке вміє передбачати майбутнє.

Іще 37-річна зірка пояснила, чому вони поки не збираються одружуватися.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "E! News".

Шакіра та Піке познайомилися в 2010-му, коли спортсмен знімався в її кліпі "Waka Waka" на офіційну пісню Чемпіонату світу з футболу FIFA.


"…Все почалося майже чотири роки тому, коли він збирався грати в своєму першому Чемпіонаті світу, а я там співала, він мені сказав: "Я збираюся перемогти в цьому Чемпіонаті світу, тож побачимося на фіналі", і він зробив це, він переміг", - розповіла Шакіра.

Піке ще кілька років тому знав, що Шакіра народить йому сина

"Ми почали зустрічатися, і він сказав мені:"На наступний Чемпіонат світу ми поїдемо разом, із нашим маленьким сином", і ми таки їдемо. Тож усе, що він обіцяє, він виконує", - похвалилася співачка.

Одружуватися батьки 1-річного Мілана поки не планують, і річ не в тім, що не хочуть.

"Я просто не вважаю одруження необхідним у житті пари кроком. Але ви жартуєте? Я б миттю вийшла за нього заміж. Просто зараз ми проживаємо інші моменти, наприклад, те, що в нас є Мілан. Останнє, про що ми можемо думати, це планування весілля. Не встигне в нас сформуватися ця думка, нам уже треба міняти наступний підгузок", - пояснила Шакіра.

Нагадаємо, через брак часу співачка поки обмежується однією дитиною. Узагалі ж вона хотіла б народити від Піке цілу команду.

Фото з Instagram Шакіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів