Охлобистін поліз у порадники до Порошенка

11 червня 2014, 12:31

Російський актор Іван Охлобистін знахабнів вже до тієї міри, що взявся радити новообраному президенту Петру Порошенку, як йому вчиняти.

У своєму зверненні, розміщеному у соцмережі, актор, який з самого початку підтримував політику Путіна, закликав Порошенка припинити АТО у Донецькій та Луганській областях.

"…Я був би Вам безмежно вдячний, якби Ви знайшли можливість припинити антитерористичну операцію" у Донецькій і Луганській областях. Як розумна людина Ви повинні визнати, що у цієї війни немає завершення, навіть якщо вищезгадані області будуть стерті з лиця Землі", - написав Охлобистін.

"Я прекрасно розумію Вашу відповідальність перед Вашими виборцями, але якщо виключити "смакові нюанси", в сухому залишку, Ви їм обіцяли мир, стабільність і процвітання. З кожною убитою у Слов'янську дитиною ця обіцянка стає все більш неможливою", - заявив актор.


Охлобистіна ніхто не питав, але він все одно вставив свої 5 копійок

Далі актор чомусь вирішив, що розуміє настрій українців та має право апелювати до Христа.

"Вас ненавидять в цих областях. Це звичайний хрест для керівника величезної країни. Хтось Вас завжди буде ненавидіти. Однак, як у православної людини, у Вас все-таки є вихід. Знехтувавши страхом і вигодою, скасуйте артобстріли і бомбардування. Христос б не схвалив це. Так можна відповідати критикам", - зазначив Іван.

"Вас прокляне пів країни, але коли солдати української армії живими повернуться додому, за вас ці ж пів країни в храмах свічки поставлять. Вас не полюблять, але пробачать на півдні-сході, прекрасно розуміючи - чим Ви ризикуєте. Я ненавиджу Майдан за демонізацию української свідомості і "першу кров", але я згоден із новим Майданом, вимоги якого, як я розумію, грубо, по-кацапському озвучив", - написав актор.

"З любов'ю у Господі, отець Іоанн Охлобистін", - підписався актор, який у квітні вирішив знову стати священиком.

Нагадаємо, росіянин з самого початку засуджував Майдан та лаяв так званих "бендерівців". Попри все це, він зібрався приїхати до Києва з концертом, але у столиці йому загрожує бойкот.

Фото з ВКонтакте

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів