Українка намалювала голого Путіна. ФОТО

20 червня 2014, 16:37

Російський президент Володимир Путін постав у новому, неочікуваному для себе, образі.

Українська художниця Ольга Олійник, відома зображення голого Януковича, намалювала Путіна, що лежить на шкіряному дивані, обхвативши рукою ліве коліно та виставивши свої геніталії.

Про це йдеться у блозі "Foreign Policy".

За словами Джонатана Каца, директора PhD-програми в департаменті мистецтв у Буффало, картина більше політична, аніж естетична.


Раніше художниця розповіла, що оголеного Путіна намалювала ще у 2012-ому році, але трохи побоювалася показати його. Нині ж вона змінила своє ставлення та каже, що однією з причин демонстрації роботи стала зміна влади.

На зображення геніталій авторка фарби явно не пожаліла...

Сьогодні, за її словами, вона хоче посісти "сміливу політичну позицію" в якості художника.

Контраст між розміром геніталій Януковича і Путіна вражає. Скоріше за все, він покликаний показати різницю сили двох правителів.

Цюцюрку Януковича на картині ледь помітно

"Це коли маленькі чоловіки купують великі, великі автомобілі. Всередині він дуже і дуже маленький. Він просто маріонетка в руках Путіна", - розповыла художниця.

Олійник також пояснила появу аксесуара на абсолютно голому президенті РФ. За її словами, він символізує його внутрішню тривогу, яка ховається за зовнішнім спокоєм.

Своїм новим героєм художниця бачить Петра Порошенка. На запитання, який матиме вигляд новообраний президент, Олійник не відповіла.

Фото з сайту "Blog.foreignpolicy.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів