Лазарєв виправдався за "антиросійське інтерв'ю"

23 червня 2014, 13:56

Російський співак Сергія Лазарєв, схоже, виявився не готовим до цькування у себе на Батьківщині, після своєї заяви, що "Крим - це не Росія".

Артист поспішив запевнити, що українські журналісти "нарізали антиросійське інтерв'ю".

"Справа в тому, що з годинної бесіди на цю тему і міркувань на тему відносин Росії і України раптом взяли й нарізали антиросійське інтерв'ю. Там видно монтажні склейки. Для мене це було неприємно. Мені було задано питання - як вважаю особисто я? Я нікого не агітую, я просто висловився", - заявив Лазарєв виданню "Super.ru".

При цьому співак не пояснив, що саме "перебрехали" українські ЗМІ, бо російським журналістам він також заявив, що для нього Крим - це Україна.


"Так, я особисто тридцять років вважав, що Крим - це Україна. Просто я належу до молодого покоління тих, хто не може пам'ятати того, що в 1954-му році Хрущов передав Крим Україні. Тому мені складно і незвично. З року в рік приїжджати до Криму, на Україні, а тут раптом раз - і це стало Росією", - сказав він.

На закид російських журналістів, що, може, йому краще тоді було б взагалі мовчати, Сергій зазначив:

"Для мене дуже важливо висловлювати свою позицію. Погано, коли люди мовчать в ганчірку. Я по натурі перфекціоніст, багато вимагаю від себе. Висловлюючись на тему нашої держави, я, безумовно, хочу від нього дій для поліпшення умов життя, наприклад, для тих же пенсіонерів. Тому я так часто висловлююся".

Сергій Лазарєв поспішив виправдатися за "антиросійське інтерв'ю"

Водночас Лазарєв додав, що він "не політичний діяч, а проста людина, далека від політики".

А далі взагалі підтримав позицію Ані Лорак, яка вважає, що артист не має лізти в політику.

"Артистів зараз все частіше залучають в політику - це неправильно. Артист повинен займатися музикою. Ми не вчилися на політологів, якихось речей ми не розуміємо. Тому нарікати на артистів і звинувачувати їх в якихось неправильних висловлюваннях несправедливо", - спробував виправдати себе співак.

Та навіть попри відсутність освіти політолога, Сергій мовчати не збирається.

"З іншого боку, тоді нас можна дорікнути у відсутності взагалі якогось думки! Я свою думку нікому не нав'язую, повторюся. Але моя позиція - висловлюватися, а не мовчати. Тим більше, коли мене питають. Українська журналістка поставила мені запитання, я відповів, але моя відповідь в ефірі показали в пристойно урізаному вигляді", - сказав він.

Артист запевнив, що він обурений тим, що українська армія влаштувала справжню бійню на південному сході України.

"Може бути, є моменти, де я можу бути неуважним. Але зараз вже розумію, ситуація настільки гостра, що я вже не можу ляпнути щось - всі слова тут же перевернуть! Це українське інтерв'ю, про яких ми сьогодні говоримо, адже було записано місяць тому! Але його піднесли глядачам саме зараз, і воно виглядає зараз справжнім блюзнірством", - додав він.

"Повторюся, це монтаж, годинна розмова, яку стиснули до п'яти хвилин! Фотографію, де людина моргнула, можна легко видати за знімок, де вона п'яна. Я опинився всередині інформаційної війни, можна так сказати. Упевнений, що святих в цій ситуації немає. Не можна говорити, що тільки одна сторона винна", - спробував ще більше виправдатися співак.

На останок, на запитання про те, якщо розпочнеться справжня війна, чи покине він шоу-бізнес й піде захищати Росію, Сергій відповів:

"Навіть думати не хочу про це. Всі вирішиться і обов'язково буде добре - я впевнений".

Нагадаємо, нещодавно Лазарєв у інтерв'ю "Світському життю" заявив, що не вважає Крим Росією. Тоді ж артист зауважив, що, певно, у Росії його зацькують за ці слова.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів