17-річна донька телеведучого Грубича впала в кому

27 червня 2014, 09:28

Молодша донька українського телеведучого Костянтина Грубича Ольга впала в кому після того, як її збила автівка на пішохідному переході в Києві.

17-річна дівчина йшла з метро і коли переходила дорогу, її збила машина.

Як написав Грубич на своїй сторінці у соцмережі, свідків страшної події, а також її винуватця – немає. Ведучий просить усіх не байдужих допомогти зібрати кошти на лікування донечки.

"Мозок розколюється навпіл: робити це чи ні? Але мій мозок переживе, а от Олін у реальній небезпеці. Нашу крихітку молодшу дочку сьогодні опівночі неподалік від дому на пішохідному переході збила автівка. Дівчина йшла з метро, свідків немає, винуватця теж… Так звана травма "пішохід". Реанімація, кома…" - розповів Костянтин.


Наймолодша донька Кості Грубича Оля впала в кому

"Чим більше людей молитиметься, тим швидше вона повернеться додому. Її ключі ми повісили на місці, вони на неї чекають. Гаджети поновимо, одяг купимо, поки що на порядку денному лікування…" - додав він.

Грубич просить усіх небайдужих допомогти його доньці:

"А тепер жест, якого ніколи не допустив би, але авторитетні для мене люди настійливо радять... Картковий рахунок Приватбанку 4627 0550 0054 1796. Якщо це робити не в системі Приватбанку, то реквізити такі: ПриватБанк МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570 Номер рахунку 29244825509100; Картковий рахунок 4627 0550 0054 1796".

А зранку, 27-го червня, телеведучий подякував усім за те, що відгукнулися.

"Наша родина дякує усім добрим людям за молитви і допомогу. Той струмінь добра, який відучора сфокусувався на Олі, обов'язково її підніме. А Ярик (брат-двійняшка) чекає на неї, бо вона обіцяла зіграти роль у його новому відео на гарну і глибоку композицію сестер Тельнюк", - зазначив Грубич.

Нагадаємо, телеведучий Костянтин Грубич відомий за такими програмами як "Доки всі вдома" та "Знак якості".

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів