Охлобистін купив собі золотого Путіна. ФОТО

3 липня 2014, 16:21

Любов актора Івана Охлобистіна до президента Росії Володимира Путіна, схоже, не має меж.

Знатний гомофоб та колишній священик витратив майже 4300 доларів на телефон із зображенням російського лідера, пише "Super.ru".

Нещодавно італійський ювелірний бренд запропонував заможним росіянам "проявити свій патріотизм". Компанія випустила обмежену серію "айфонів" із золотим покриттям на задній панелі, де вигравірувані портрет президента Росії і перші рядки національного гімну країни.

Охлобистні тепер має власного золотого "кишенькового" Путіна

Усього в колекції представлено 44 пристрої, кожен з яких має свій порядковий номер. Задня частина корпусу покрита золотом 750-ї проби і еквівалентна 18 каратам.


Одним з власників лімітованої продукції став любитель різних брязкалець і гаджетів актор Іван Охлобистін. Актор зізнався, що замовив собі телефон із Путіним одразу, коли дізнався про появу таких апаратів.

"У мене телефон з Путіним. Я купив золотий "айфон", де він вигравіруваний. Тепер буду жити в своє задоволення. Я люблю, коли все владналося і далі живеш для себе", - заявив Іван.

Ваня не пошкодував 4300 доларів на телефон із президентом Росії

Охлобистін натякнув, що на такому телефоні він якщо схоче, то зробить "навар".

"Річ перетворюється на легенду, а потім береш і продаєш її у тричі дорожче на eBay. Гроші свої відбиваєш, а залишок на різні онкологічні та благодійні фонди віддаєш. Тут така річ: і буржуїв пограбував, і задоволення отримав, і відрапортував", - пояснив він.

Нагадаємо, днями Іван Охлобистін зненацька заявив, що любить Україну.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів