Охлобистін: Гомосексуалізм лікується уколами

27 червня 2014, 14:40

Російський актор Іван Охлобистін вірить, що нетрадиційну орієнтацію можна вилікувати уколами.

Зірка "Інтернів", який раніше закликав спалювати геїв живцем у пічках, обмовився, що не проти гомосексуалізму.

"Я не проти гомосексуа... Тьху... Я проти гомосексуалізму, але я не за те, щоб їх ганяти. Я за те, щоб їх не бачити! Вони живуть своїм колом, нехай живуть. Елтон Джон живе, ну і нехай живе. Юрій Богатирьов, царство йому небесне... Бідна людина", - заявив Охлобистін в інтерв'ю "Super.ru".

Актор вважає, що від гомосексуалізму можна позбутися медикаментозним шляхом.


"Це хвороба. Це все лікується уколами, якщо не хочуть лікуватися, то нехай їх не буде видно! Мені не потрібні діти-гомосексуалісти. Я нормальна людина, мені потрібна нормальна репродукція, нормальна велика сім'я. До того ж я хочу побачити своїх правнуків. А це ж все заважає", - обурився він.

Охлобистін свято вірить, що гомосексуалізм - це хвороба, яка лікується уколами

Охлобистін також пояснив, в чому полягає головна - політична - небезпека сексуальних меншин.

"Потрібно говорити відверто: ...Гомосексуалізм завжди буде на боці наших ворогів. Бо для них розвиток Росії невигідний. Їм некомфортно. Швеція їм комфортна, тому наш гіпотетичний політичний супротивник - це якраз вони. Потрібно ставитися до них з обережністю, але це не означає, що за ними потрібно бігати з мішками, як за котами. Якщо я їх не бачу, то у мене і претензій немає", - зауважив він.

Також актор заявив, що втомився від світського життя і планує через півроку повернутися до церкви.

"У мене зараз проект" Інтерни ", ну а десь з наступного року я маю намір повернутися до церкви. Буду подавати прохання. Я втомився від світського життя: такий ритм, якщо чесно, не для мене", - пояснив Іван.

Нагадаємо, наразі Охлобистін переймається через долю кримського дуету-сестер, які свого часу підтримували Майдан, а тепер їхня мама має посаду в уряді Аксьонова.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів