Клуні став на захист майбутньої тещі

9 липня 2014, 15:50

Голлівудського актора Джорджа Клуні обурила чутка про те, що майбутня теща зовсім не рада бачити його своїм зятем. Мовляв, вона б воліла віддати Амаль заміж за представника своєї релігії.

Він назвав "безвідповідальним" те, що видання "The Daily Mail" опублікувало цю сфабриковану історію. Зі слів актора, він рідко відповідає таблоїдам, але цього разу, коли зачепили не його, а інших людей, він вирішив це зробити.

Клуні написав спеціальну колонку для "USA Today".

Як цитує Джордж, у тій статті йшлося про те, що мати Амаль, Барія "половині Бейрута" розказала про те, що вона проти шлюбу дочки. Проблема начебто в тім, що Клуні не є друзом – представником арабомовної етноконфесійної групи, до якої буцімто належить сім'я Аламуддін.


"У ній (статті) говориться, що жарти з традиціями релігії друзів закінчуються смертю нареченої. Повторюю: смертю нареченої", - пише Клуні.

Джордж Клуні розсердився, бо зачепили його майбутню тещу

"По-перше, жодна з цих історій не відповідає дійсності. Мати Амаль – не друз. Вона не була в Бейруті, відколи ми з Амаль почали зустрічатися, і вона нічого не має проти нашого шлюбу", - наголошує актор.

Як зазначає Клуні, він уже звик до того, що ЗМІ вигадують про нього різні історії, і йому байдуже.

"Якщо фабрикують історії про те, що Амаль вагітна, або що наше весілля відбудеться в "Абатстві Даунтон", або що я розпочинаю передвиборчу кампанію, або ще якісь численні ідіотські історії, які вони вигадують, сидячи за своїми комп'ютерами, мені байдуже", - підкреслює кінозірка.

Проте вигадки на тему насправді неіснуючих релігійних розбіжностей, на думку Клуні – це, щонайменше, невігластво, а ще є небезпечним.

Вони з нареченою мають рідних по всьому світі. Те, що хтось таким чином розпалює ворожнечу, аби лише продати газету, мусить каратися законом, вважає актор.

Нагадаємо, минулого разу Клуні робив публічну заяву, щоби "оптом" спростувати свої стосунки одразу з кількома жінками, які йому приписували ЗМІ. Тоді він запевнив, що не зустрічається ані з актрисою Кеті Холмс, ані з моделлю Монікою Якісіч, ані, що найцікавіше, з Амаль Аламуддін.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Джорджу Клуні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів