Джина Лоллобріджида перемогла свого сина в суді

11 липня 2014, 17:06

Судова війна між італійською актрисою Джиною Лоллобріджидою та її єдиним сином закінчилася перемогою 87-річної кінодіви.

Спадкоємцеві, Мілко Скофічу не вдалося довести, що його зіркова матуся більше не в змозі розпоряджатися своїми багатомільйонними статками.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

У середу суд у Римі вирішив, що Лоллобріджида, незважаючи на свій поважний вік, не потребує, щоби їй призначали фінансового адміністратора.


"Вона не потребує фінансового адміністратора, оскільки, з ментальної точки зору, є самостійною, послідовною та має ясний розум", - запевнив представник актриси.

Він додав, що в Джини Лоллобріджиди, як у матері, залишилося гірке відчуття від усієї цієї історії.

87-річна Джина Лоллобріджида перемогла в суді

Нагадаємо, Скофіч, єдина дитина кінозірки, звернувся до суду в квітні. Він наполягав, що матір більше не в змозі керувати своїми справами.

Торік Лоллобріджида опинилася в центрі скандалу, коли заявила, що її колишній бойфренд, молодший від неї на 43 роки, найняв жінку-двійника та інсценував весілля з нею в Іспанії в 2010-му.

Джина познайомилася з бізнесменом на ім'я Хав'єр Рігау і Рафолс, на вечірці в Монте-Карло в 1980-х. У 2006-му актриса справді збиралася за нього заміж, але передумала. Про те, що вона, виявляється, заміжня, Лоллобріджида дізналася з Інтернету.

"Він вигадав фальшивий документ, щоби влаштувати це весілля, і він за це заплатить... Я не спочину, доки він не відповість перед законом. Він - просто стерв'ятник, що кружляв навколо мене, принюхувався до моєї крові. Одружився зі мною та чекав, доки я помру, щоби вспадкувати мої статки", - сказала актриса.

Між тим сам Рафолс стверджував, що його шлюб із Джиною "цілком легітимний", і свідками цьому є восьмеро людей.

Фото з Facebook Джини Лоллобріджиди

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів