Пугачова залишилася без театру

11 липня 2014, 16:14

Російська співачка Алла Пугачова залишилися без театру у Санкт-Петербурзі.

"Театр пісні Алли Пугачової", будівництво якого планувалося на Василівському острові Петербурга, повідомив про вимушене припинення проекту, пише "Интерфакс".

"На сьогодні Театр пісні Алли Пугачової вже вклав у створення культурно-ділового центру близько 100 мільйонів рублів. Але в ситуації, що склалася компанія змушена відмовитися від планів з його будівництва і готує позовну заяву з вимогою компенсації інвестиційних втрат", - йдеться в прес-релізі, поширеному корпорацією PMI в п'ятницю.

У ньому наголошується, що реалізація інвестиційного проекту стає неможливою внаслідок "помилок і недоробок різних комітетів і уряду Санкт-Петербурга".


Раніше суд визнав незаконним узгодження документів для будівництва театру Примадонни. Інвестор покладає провину на міський комітет з містобудування та архітектури, оскільки ділянка для театру була виділена всупереч вимогам генерального плану Петербурга. Згідно з генпланом, на даній ділянці повинна проходити автомобільна траса.

"Ми діємо на підставі постанови уряду Санкт-Петербурга, яке виділило дану ділянку. Якщо виникла містобудівна помилка - це не наша провина", - зауважив генеральний директор ТОВ "Театр пісні Алли Пугачової" Юрій Голованов.

Театр Примадонни мав включати в себе сцену місткістю 6 тисяч людей, виставковий зал, кафе і ресторани, а також готель і апартаменти. Передбачалося, що комплекс у верхній точці буде досягати висоти до 70 метрів при дозволених на цій території 40 метрів.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів