Пугачовій мстяться за її громадянську позицію?

16 липня 2014, 13:16

Російська співачка Алла Пугачова, схоже, розплачується за свою громадянську позицію.

Кажуть, саме через волелюбність і незалежність Примадонни й було припинено будівництво її театру у Санкт-Петербурзі.

Про це пишуть "Вести" з посиланням на джерело з оточення артистки.

Як відомо, нещодавно було призупинено будівництво театру Пугачової у Петербурзі. Місцева влада заявила, що дозвіл на спорудження культурного центру було видано незаконно.


Та в оточенні Примадонни впевнені, що справжня причина не в цьому.

"Насправді всі ці нестиковки генплану лише окозамилювання. Одна з причин - у новій владі Пітера. У місті змінилася бізнес-карта, а значить і інтереси, які не збігаються з планами Пугачової", - зауважив інформатор.

Пугачовій тихо мстяться за непідтримку Кремля?

"А якщо глобально: заборона будівництва - це тиха помста за її незалежність і волелюбний характер. Вона не з тих керованих артистів, які готові в разі чого підписатися за дії Кремля. Тому до неї там ставляться з великою обережністю і намагаються тримати на дистанції", - додав він.

Це притому, що Пугачова "дружна з багатьма у владі": з главою Ради Федерації Валентиною Матвієнко, сім'єю прем'єра Дмитра Медведєва, з Володимиром Кожиним з адміністрації президента, тощо.

"Не пробачили їй і дружбу з лібералом Прохоровим. Тому у низки артистів, наприклад, Бабкіної, Кадишевої та інших є свій театр, а у неї немає!" - пояснило джерело.

До слова, цього року мала розпочатися будівництво Театру пісні Алли Пугачової і в Києві. Але й цей проект наразі призупинено.

Прінсткрін "НТВ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів