Пугачова ростить доньку модницею, а сина - музикантом

18 липня 2014, 15:12

Двійнята співачки Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна почали казати перші слова та проявляти свої схильності до музики і моди.

18-го липня малюкам Примадонни виповнюється 10 місяців. З цієї нагоди подруга артистки Аліна Редель розповіла журналістам про досягнення двійнят, пише "Комсомольская правда".

"Ніжками вже тупають, повзають, стоять, танцюють. Гарненькі до неможливості! Дітки вже сказали перші слова. Гарік вже говорить: "Мама!". Ну і звичайно, у них найулюбленіше слово, як і у всіх дітей: "Дай!"..." - заявила жінка.

За її словами, двійнята дуже люблять, коли тато Максим співає їм пісеньки.


"Особливо їм подобається в його виконанні "Облака, белогривые лошадки". Вони веселяться, плескають у долоньки", - розповіла Аліна.

До слова, син Алли Борисівни і Максима вже почав проявляти інтерес до музики.

"Гарік дуже любить грати на піаніно. Причому хлопчик не просто довбає по інструменту кулачками, а прямо пальчиками перебирає по клавішах. І коли Алла тримала його на руках, вона спробувала свою руку поставити на клавіші, Гаріку це не сподобалося. Він її руку відштовхнув, мовляв, чого ти, мамо, лізеш, я граю сам", - повідала Редель.

Двійні Пугачової і Галкіна вже 10 місяців

Подруга Примадонни запевняє, що вже видно те, на скільки у дітей різні характери:

"Гарік дуже активний, цікавий. Все всюди оглядає, всіх контролює. А Ліза - справжня принцеса. Мовляв, я тут поки посиджу, подумаю, мені все одно все принесуть. Гарік просто клон Максима! Ми нещодавно дивилися дитячі фотографії Максима. Одне обличчя! А дівчинка така гарна, кучерява блондиночка з рудуватим відливом".

Редель також додала, що Пугачова багато грошей витрачає на вбрання для Лізи і Гарі.

"Алла їх так наряджає. Принцеса у нас переодягається разів зо п'ять на день. Гарік вдягатися не любить: Гарчить, руками махає. Один до одного, як тато Максим теж, як і всі чоловіки, не любить вбиратися. Це Алла часом його вмовляє собі що-небудь купити", - зауважила вона.

Нагадаємо, восени минулого року Пугачова і Галкін стали батьками двійні. Малюки з'явилися на світ за допомогою сурогатної матері. Та згодом Примадонна заявила, що могла й сама народити.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів