Пугачова: Я могла сама народити

23 грудня 2013, 16:51

Російське зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують говорити відвертості про себе та своїх двійнят.

Цього разу 64-річна Примадонна розповіла, що хотіла народжувати сама, але лікарі її відмовили.

Про можливості свого організму та про те, які ще були заготовлені імена для малюків Пугачова розповіла у програмі на канали "НТВ", яку цитують "7 дней".

Як відомо, малюків Гаррі та Лізу Пугачовій та Галкіну 18-го вересня народила сурогатна матір. Однак Алла Борисівна зізналася, що спершу сама хотіла й могла народжувати.

"Ви думаєте, що я сама не хотіла народити ? Звичайно, хотіла. Більше скажу: я могла сама народити. Ось такий у мене організм. Нехай всі знають. Але лікарі мені виношувати дев'ять місяців заборонили. І що тепер? Попрощатися з молодим чоловіком? Щоб йому народила дітей молода?" - заявила співачка.

Пугачова каже,що могла народити дітей і сама

Крім того, Примадонна зазначила, що суспільний резонанс, який викликала поява на світ Лізи і Гаррі, принесло її родині багато неприємних переживань:

"Сурогатне материнство вже давно користується популярністю... Я просто не хочу називати відомі імена. Але саме наша сім'я опинилася відправною точкою для обговорення цієї теми. Мене вражає, як усі на нас накинулися... Це був дуже неприємний і болісний період для нас. Я навіть була рада, що діти маленькі і не чують цього".

До слова, у Алли та Максима було заготовлено кілька імен для тоді ще майбутніх малюків. Спочатку хлопчика і дівчинку хотіли назвати Іван і Марія, потім розглядали імена Єгор і Мона, але зупинилися на Гаррі і Лізі.

Як відомо, наразі Галкін та Пугачова намагаються присвячувати увесь вільний час дітям. А доглядати за малечею зірковому подружжю допомагають одразу дві няньки.

В середині грудня Алла та Максим похрестили дітей. Кожному малюку призначили свою пару хрещених, одним з яких став композитор і співак Ігор Ніколаєв.

Прінтскрін з відео "НТВ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів