Валерія виправдалась: Я виступала лише за референдум у Криму. ВІДЕО

24 липня 2014, 14:09

Російська співачка Валерія, після того як їй заборонили з'являтися в Латвії, почала завзято виправдовуватися: артистка заявила, що у Криму виступала лише за референдум.

Певно, таким чином жіночка спробувала довести всім, що вона не підтримувала анексію Криму, а лише "законне волевиявлення" жителів півострова.

Про це Валерія розповіла в одному з телеінтерв'ю.

"Як і багато інших і артистів, і взагалі громадян Росії, ми висловлювали свою думку з приводу Криму. В даному випадку я виступала у концерті на підтримку референдуму", - заявила вона емоційно.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Водночас співачка запевняє, що "з перших вуст" знає, що кримчани раділи референдуму і змозі від'єднатися до Росії:

"Так я вважаю, що жителі Криму мали право висловити свою думку. І я кажу це не голослівно: у мене дуже багато друзів, знайомих, далеких родичів живуть в Криму, і я знала і відстежувала цю ситуацію, можна сказати, буквально з місця подій. З перших вуст її знаю. Як чекали цієї події, як вони зустрічали! Коли почався це референдум там люди йшли буквально на інвалідних колясках, старі, цілими сім'ями".

Нагадаємо, Валерія разом з чоловіком Йосипом Пригожиним та співаками Олегом Газмановим та Миколою Расторгуєвим приїхали до Криму у день незаконного референдуму. Артисти для більшої наочності своєї підтримки Путіна начепили на себе георгіївські стрічки.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів