Сталлоне хотів задушити Шварцнеггера

5 серпня 2014, 16:00

Американський актор Сильвестр Сталлоне розповів про своє давнє запекле суперництво з Арнольдом Шварцнеггером.

Іще він розповів, хто та єдина людина в світі, якої він боїться.

Про це зайшла мова під час лондонської прес-конференції за участю актора, пише "Contact Music".

Вона була присвячена прем'єрі стрічки "Нестримні 3", де Сталлоне зіграв із Арнольдом Шварцнеггером. Актор зізнався, що колись він колегу терпіти не міг.


"Був час, коли ми навіть в одній кімнаті не могли знаходитися. Я щоразу думав: "О, це він"… Арнольд був тим, кого тобі щодня кортить придушити, вранці та ввечері. Ми були такими суперниками. Він був "Містер Олімпія". Ми з'явилися одночасно, звісно, я був першим, але він був більшим", - пригадав Слай.

Сталлоне зізнався в "симпатії" до Шварцнеггера

На думку актора, чоловіки в кінобізнесі взагалі пихаті та рідко одне одному подобаються. Проте єдина людина, котрої Сталлоне боїться – це не якийсь його кремезний колега, а нинішня дружина Дженніфер Флавін.

"Я дуже боюся розізлити свою жінку. Я серйозно. Я не можу її здолати… Дійсно, люди, це генетично неможливо. Вона просто не припиняє сперечатися. Через деякий час я кажу: "Добре, ти все одно переможеш." А в мене кров іде з вух. Я боюся, коли вона заводиться", - пожалівся Сталлоне, який нині одружений утретє.

Говорячи про кіно, Сильвестр пожартував, що оцінює якість фільму за тим, наскільки тяжкої травми зазнав під час зйомок. За цим критерієм "Нестримні 3" – хороше кіно, бо в спині в 68-річної зірки відтепер стоїть металева пластина, пише "The Daily Mail".

"У цьому (фільмі) я серйозно впав на спину і довелося вставити туди трохи металу, отже, якщо я рипітиму, то це не моє взуття, а моя спина!", - повідомив Сталлоне.

Нагадаємо, окрім професійного суперництва в Сильвестра була ще одна вагома причина не любити Шварцнеггера. У своїм мемуарах "Залізний Арні" розповів, що крутив роман із другою дружиною Сталлоне.

Фото з офіційного сайту Сильвестра Сталлоне sylvesterstallone.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів