Шнуров заспівав про продуктові санкції. ВІДЕО

8 серпня 2014, 11:46

Лідер гурту "Ленинград" Сергій Шнуров швидко відреагував на заборону продуктів з Європи та США.

Співак записав пісню одразу після того, як 6-го серпня президент Росії Володимиром Путіним підписав указ про обмеження певних видів продуктів з країн, які ввели санкції проти Росії.

Шнур виклав у своєму Instagram відео, де він співає:

"Разлюблю я фуа-гра, фуа-гра из-за бугра, и забугорный сыр Dorblu станет куском в горле - его тоже разлюблю".


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

До слова, останнім часом лідер "Ленінграду" публікує досить патріотичні коментарі, з властивими йому нецензурними висловлюваннями.

Зокрема, Шнур закликав усіх невдоволених Росією – їхати.

"Не подобається – у**буй!!! Нех** країну, яка тобі все дала, гівном поливати. Ти чого зробив б**діна, для хорошої погоди? Н***я? Коли гроші тут б***ь отримуєш, тварюка невдячна, все тобі, су** продажній, ох***, а варто дощу піти, - х**во!" - написав він.

Артист також зауважив, що" може Росія таки жива?":

"Коли загальним місцем було поблажливо зарозуміло лаяти країну і народ, я співав про те що нікуди я не поїду. Не тому що я проти критики, а тому що я за здоровий глузд і рівновагу. Зараз загальне місце про Росію говорити як про покійницю, або добре, або нічого. Може вона все-таки жива?".

Шнуров, який нещодавно виступав проти заборони мату, тепер, схоже, став захищати Росію.

"Гасла і слогани як правило протилежні реальному стану справ і речей. Якщо крупно написано, що хтось ЖИВИЙ, швидше за все, що він помер. "Росія країна можливостей", хороший лозунг, але мені здається що "Росія країна неможливостей" якось точніше. Як тільки починають кричати - "свобода, рівність, братерство", швидше за все п***ц всьому", - додав співак.

Відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів