Потап і Настя скасували концерт через загрозу провокацій

8 серпня 2014, 12:47

Потап і Настя, які щойно збирали журналістів, щоб переконати їх у своїй любові до України, прийняли рішення скасувати концерт в Києві.

9-го серпня артисти мали виступити в одному з пляжних клубів столиці, але передумали. Причиною стала загроза провокацій і протестів, повідомляє прес-служба.

"Ми просимо вибачення у всіх, хто чекав наш концерт, і нам шалено шкода, що ми змушені прийняти рішення про його перенесення", - сказав Потап.

Потап і Настя мотивували скасування тим, що не хочуть, аби постраждали глядачі

"Ми не боїмося виходити на сцену і будемо продовжувати виступати, незважаючи ні на що! Але не допустимо, щоб постраждали наші шанувальники, колеги, друзі, близькі та всі небайдужі люди, які хотіли підтримати акцію допомоги діткам з східної України", - зазначив продюсер.


"Важливо, щоб усі розуміли: через зрив виступу страждаю не особисто я або конкретна музична група, заявлена в афіші. Підготовка акцій зриву концерту - це провокація! Українських артистів втягують у політичні розбірки з метою загострити конфліктну ситуацію в нашій країні. І зараз всім українцям як ніколи важливо бути разом, не допускати провокацій і діяти згуртовано", - наголосив Потап.

Нагадаємо, після того, як шоумен зі спущеними штанями подякував росіянам, що досі приймають українських артистів у себе, на нього обрушилися звинувачення у зраді батьківщини.

Фото з Instagram Каменських

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів