Пригожин шкодує, що не прийняв від Януковича будинок у Криму

12 серпня 2014, 15:49

Російський продюсер Йосип Пригожин зізнався, що шкодує про будинок у Криму, який свого часу не прийняв у подарунок від екс-президента Віктора Януковича.

Про це чоловік Валерії повідав "Экспресс-газете", коли розповідав про те, як затопило їх маєток у Швейцарії.

"Тривалий час стояла дощова погода. І у нас затопило підвал, а берег розмило так, що вода підійшла вже до паркану. Зараз займаємося вирішенням цієї проблеми. Все це неприємно, звичайно", - зазначив Пригожин.

"Але найнеприємніше, коли нам злорадно кажуть: "А що ж ви в Криму не живете?". Хочеться сказати: "Слухайте, блін, коли я брав будинок в Швейцарії, Крим ще належав цій заразі - Україні". Янукович тоді дарував нам будинок. Але ми його не взяли", - додав він.


Пригожин бідкається, що затопило їх будинок у Швейцарії

Та тепер, за словами чоловіка Валерії та палкого прибічника політики Путіна, їм діватися нікуди.

"Я б, може, і позбувся швейцарського будинку. Але в даний момент нерухомість там не продається. А наші апартаменти в Еміратах я віддав в управління готелю. У них живуть пожильці. Все одно в Емірати влітку не поїдеш. В цей час там плюс 50. І що нам робити? Тут, на Рубльовці, брати будинок? Або в Криму?" - обурився він.

У такому маєтку "змушена" відпочивати Валерія з коханим, поки не настане повна "дупа"

"Он у Латвію на "Нову хвилю" нас через Крим вже не пустили. Будемо користуватися можливістю і відпочивати в Швейцарії, поки не настала повна дупа і нам все дірку не позатикали", - додав не надто оптимістично Пригожин.

Нагадаємо, через підтримку анексії Криму співачку Валерію внесли до чорного списку Латвії.

Фото з Instagram Пригожина та "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів