Пригожин про Приходько: Вона ніде не потрібна

5 серпня 2014, 10:49

Російський продюсер і чоловік співачки Валерії Йосиф Пригожин прокоментував останні різкі вислови співачки Насті Приходько про росіян. За словами чоловіка, справжній артист не повинен бути ініціатором військових дій і не повинен працювати на інформаційну війну.

Про це Пригожин розповів "Super.ru".

Як відомо, 4-го серпня Приходько у своєму мікроблозі назвала росіян вузьколобими глухими маріонетками.

"Навіщо потрібно воювати і лаятися, формувати російський народ в особі українського як ворога суспільства? Це категорично неправильно. Я не зустрів жодного росіянина, який був агресивно налаштований у бік українського народу і не бачив ситуацій, де б нас хтось налаштовував проти України", - заявив Пригожин.


Пригожин каже, що не знає росіян, які були б налаштовані проти українців... Та невже?

"Артистів це не має стосуватися взагалі. Українські артисти виступають в Росії на телебаченні, заробляють гроші, можуть вплинути на процес. А що хорошого, коли Настя Приходько та інші їздять по солдатах, по своїх людях, по родичах ходять і підтримують, як у Велику Вітчизняну війну, бойовий дух? Щоб вбивали своїх громадян і російський народ в тому числі? Ну це ж просто дурість!" - сказав продюсер, який, схоже, взагалі не орієнтується в українських подіях.

Також Пригожин додав, що Приходько не відбулася як артистка.

"У Приходько більше в житті нічого не відбувається… Ні тут вона не потрібна, ні там, навіть з такими красивими піснями Костянтина Меладзе. Якби їй вистачало мозку стати великим артистом, то вона б стала і тут, і там, і скрізь", - зазначив продюсер Валерії.

А ось Ані Лорак Пригожину шкода.

"Мені по-людськи шкода Ані Лорак. Я розумію, що вона теж артист, ніяк не пов'язаний з політикою. Її пісні несуть любов, світло і добро. Не розумію, кому і як це може нашкодити", - зауважив він.

Нагадаємо, 3-го серпня в Одесі через концерт Ані Лорак сталася бійка між активістами, які були проти концерту, та правоохоронцями.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів