Бабкіна про санкції: Вони нам не страшні, бо ми особливі

13 серпня 2014, 14:32

Російська співачка Надія Бабкіна прокоментувала санкції проти Росії та заборону Путіним закордонних продуктів.

У своєму Facebook Бабкіна заявила, що повністю підтримує дії свого президента.

"Мене попросили дати коментар про введення санкцій проти Росії. Моя думка така: санкції нам не страшні! Вони тільки згуртовують народ, бо наша країна особлива, а Захід це, на щастя, не розуміє і не враховує", - заявила артистка.

Вона також наголосила, що абсолютно поділяє політику Путіна щодо введення відповідних санкцій на ввезення продуктів з Європи.


Бабкіна, як і деякі її колеги, наївно вважає, що санкції Путіна допоможуть економіці Росії

"Ми зараз повинні налагодити економічні зв'язки всередині країни, щоб бути незалежними від волі купки людей, яким не подобаються погляди Росії на багато питань. Наша країна давно мала звернути увагу на сільське господарство і харчову промисловість, як стратегічний ресурс. Не було б щастя, так нещастя допомогло!", - поділилася думками Бабкіна.

"Сподіваюся, що в цій ситуації розвиток виробництва та сільського господарства в Росії піде тільки швидше. Наші вимоги до продуктів набагато вищі, ніж у європейських країнах. Може, із закриттям продовольчих кордонів, зникнуть і пластмасові помідори?" - сподівається співачка.

А стосовно артистів, яких не впускають до країн, які Бабкіна назвала союзниками Обами, співачка сказала наступне:

"Росія велика, є безліч куточків, де нас люблять і чекають. А санкції проти артистів - знак безпорадності і дурості! Мистецтво має бути поза будь-яких санкцій!".

Нагадаємо, співачка Лоліта теж з радістю підтримала заборону Путіна на іноземні продукти.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів