Лохан: Мої мемуари будуть як "Гаррі Поттер"

15 серпня 2014, 12:37

Скандальна американська актриса Ліндсей Лохан таки надумала написати мемуари.

Щоправда зірка попередила: її фанати, котрі очікують від книги пікантних подробиць її численних романів, будуть розчаровані.

Про це Ліндсі сказала "The Daily Mail", пише "Contact Music".

28-річна Лохан має так багато всього розказати світові, що в одній книжці воно навряд чи вміститься.


"Я хочу писати, бо для мене це як терапія. Хочу вставити туди багато фотографій та всякого такого класного, можливо, це буде трилогія, як "Гаррі Поттер", бо маю всього дуже багато", - сказала актриса.

"Я все життя зберігаю щоденники, відколи була мала, і всяке таке, і гадаю, я маю багато чого сказати. Я працювала з багатьма дівчатами в Індії, котрі пройшли через багато всякого такого, та багатьма дітьми, котрі переживали сімейні негаразди і підпадали під статтю "керування транспортним засобом у стані сп'яніння" чи ще щось подібне, до того ж, тиск, щоби буди кращою", - поділилася багатим життєвим досвідом майбутня письменниця.

Книга Ліндсей буде трьохтомником про "всяке таке"?

Лохан сподівається, що її мемуари зможуть допомогти тим людям, котрі переживають те, що переживала вона.

"Я відчуваю, що моя книга буде головним чином про це, аніж про щось інше, бо в тому житті, яким я жила, є багато захоплюючого, але я бачила багато, і якби ж я могла допомогти тим, хто гадає, що це нормально – зазнавати невдач, нормально почуватися самотнім чи потворним, або відчувати, що забагато чи замало важиш", - зазначила зірка.

Як відомо, в 2009-му році Ліндсей Лохан провела тиждень в Індії під час зйомок документального фільму "ВВС" про жертв торгівлі людьми. Багато кого здивувало те, що на роль оповідача обрали саме скандальну тусовщицю.

За задумом авторів, Лохан мала привернути до фільму увагу тих людей, котрі б інакше його не подивилися. Проте критики, похваливши стрічку в цілому, назвали присутність у ній Ліндсей "химерною та відволікаючою", пише Вікіпедія.

Нагадаємо, рік тому Лохан у черговий раз лягла до реабілітаційного центру і на цей раз, схоже, лікування спрацювало. Відтоді зірка не ставала героїнею гучних скандалів та наче не попадалася з алкоголем чи наркотиками.

Фото з Іnstagram Ліндсей Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів