Екс-соліст "5'nizza" про війну в Україні: Це гра. ВІДЕО

15 серпня 2014, 14:04

Колишній учасник харківського гурту "5'nizza" Сергій Бабкін заявив, що вважає війну в України грою та виправдався за концерти в анексованому Криму.

Артист записав відеозвернення, де чітко окреслив свою позицію, щодо подій в рідній країні та окупованого півострову.

Сергій не розуміє, чому він мусить відмовлятися від гастролей у Криму. Адже співак вважає, що його функція "співати пісеньки".

"Чому я повинен не їхати до Криму? Там що, якісь біси рогаті живуть? Не збагну. Для мене Крим, та й не тільки для мене, залишився тим же Кримом. Нічого не змінилося. Так, напевно, у принципових людей позиція: "Все, ми туди не поїдемо". Але чому? Там адже ті ж звичайні люди живуть, як ми з вами", - зауважив Бабкін у відео, яке назвав "Ночные размышления".


Війну Росії з Україною Сергій вважає лише грою.

"Причому тут ми з вами?! Це гра, нормальні бізнесові розрахунки, домовленості на вищому рівні. Тільки ми з вами, прості люди, тут взагалі ні при чому. Ні в Росії люди звичайні ні при чому, ні в Україні, ні в Білорусі, де завгодно", - сказав артист.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Колишній соліст "5'nizza" обурений тим, скільки агресії і негативу в нинішньому суспільстві, і не розуміє, чому люди не хочуть піти на компроміс:

"Чому ми породжуємо стільки ненависті, злості, озлобленості? Адже вона ж породжує іншу ненависть, інше зло. Тільки в зворотному випадку можна щось змінити. Молодих хлопців посилають просто в нікуди, на смерть. Заздалегідь знаючи, куди посилають. Голих і босих. Навіщо?".

На думку Бабкіна, ситуація в Україні зміниться лише тоді, коли люди стануть культурними і толерантними:

"Поки ми самі не навчимося спілкуватися один з одним нормально, по-людськи, навчимося поважати один одного... Подивіться навколо: як ми всі поводимося, як живемо? Це все в нас. Поки ми не змінемо світогляд, ставлення до життя, до жінок, дружин, дітей своїх і чужих, коли перестанемо заздрити, радіти бідам інших, тоді, можливо, щось почне змінюватися".

"Тому що ми ж ніколи не задоволені тими, хто нами править. Всі вони погані. Вони нас не чують і не бачать. Вони живуть не думками про нас з вами", - додав він.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів