Жізель Бюндхен восьмий рік поспіль стала найдорожчою

19 серпня 2014, 11:36

Бразильська супермодель Жізель Бюндхен восьмий рік поспіль очолила рейтинг красунь із найвищими заробітками за версією журналу "Forbes".

Протягом останніх 12 місяців без вирахування податків вона заробила 47 мільйонів доларів. Це майже на 16 мільйонів більше, ніж приніс до сімейного бюджету її чоловік Том Брейді.

Про це пише сайт "Forbes".

Жізель Бюндхен знову заробила більше за всіх

34-річна Жізель Бюндхен, котра на день заробляє 128 тисяч доларів, має добрі прибутки завдяки співпраці з такими брендами як "H&M", "Chanel" та "Сarolina Herrera". Іще вона рекламує "Pantene" та "Oral-B", випускає лінію сандалів разом із "Grendene" та власну лінію білизни.


Другу сходинку в цьогорічному Топ-10 поділили між собою Даутцен Крез та Адріана Ліма. Річний прибуток кожної з них склав 8 мільйонів доларів.

Адріана Ліма розділила другу сходику з Даутцен Крез

29-річна Крез, котра в липні стала мамою вдруге, має вигідні контракти з "L'Oreal", "Victoria's Secret", "H&M", "Emilio Pucci" та " Miu Miu". Ще вона є обличчям нових парфумів "Calvin Klein". Лімі, котра є рекордсменом із тривалості перебування на посаді "янголятка" "Victoroa's Secret", також крапають грошенята з "Maybelline" та "Desigual".

Супермоделі Кейт Мосс, Кейт Аптон, Міранда Керр та Лю Вень за останній рік заробили однаково – по 7 мільйонів.

Колишня жінка Орландо Блума теж у десятці

Алессандра Амброзіо та Хіларі Рода мають по 5 мільйонів.

Останнє місце в десятці дісталося багатодітній красуні Наталі Водяновій. Нагадаємо, навесні росіянка народила свою четверту дитину, сина від французького мільярдера Антуана Арно. Річний заробіток Наталі склав 4 мільйони доларів.

Фото з Instagram Жізель Бюндхен, Адріани Ліми та Міранди Керр

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів