Арбеніна про концерти в Україні: Яке це має відношення до політики?

26 серпня 2014, 12:49

Російська співачка Діана Арбеніна розповіла, як вона раптом опинилась в списку "зрадників Росії" та запевнила, що вона лише музикант і жодного відношення до політики не має.

Спершу солістка "Ночных снайперов" заявила, що їй таки вдалося відстояти свій концерт у Володимирі. Адже днями артистка розповідала журналістам, що концерт у цьому місті намагаються скасувати, а значить ризикує бути зірваним все турне гурту.

"Концерт вдалося відстояти. Останнім часом з'явилося багато безумців, які взагалі не розуміють, що відбувається і на цьому тлі незрозуміло чим займаються. Звідкись виникла ультрапатріотичним організація, яка вирішила провести пікет у Володимирі, щоб заборонити там концерт "Ночных снайперов", - розповіла "Комсомольской правде" Діана.

На думку Арбеніної, щонайменше дивно - назвати гурт, і зокрема її, людиною, яка займається політикою:


"Я як писала пісні про кохання, так і продовжую цим займатися. Я ж не кон'юнктурниця. І це справа рук місцевої адміністрації. Уряд мені ніколи ще нічого не забороняв".

Арбеніна запевняє, що вона просто музикант

Взагалі, схоже, співачка не в захваті, що її втягнули у політику.

"Я сиджу з дітьми на відпочинку за кордоном, вчу з ними усний рахунок і читаю Буратіно, і раптом мені починають дзвонити з приводу мого нібито "виступу" в Донбасі", - обурюється Діана.

"У нас на Русі завжди було багато дурнів. Інша справа, що це пахне політичним екстремізмом. Мені цього тільки не вистачало - я займаюся своїми дітьми і своєю музикою", - додала вона.

Арбеніна впевнена, що політиці треба вчитися, а вона ж просто музикант.

"Єдине, що я зробила - це я дала концерти в Києві та Одесі, давно заплановані, до мого дня народження, перед сорокаріччям. Сочі, Пітер, Москва, Київ та Одеса. Існує публіка, яка мені вірить, і яка (зараз я говорю про Київ) як і я і ти до фашизму не має ніякого відношення", - зауважила вона.

"Люди ходять в свої офіси, ростять дітей, і знаходяться в культурній ізоляції, бо до них перестали їздити. Я приїхала туди 3-го липня, зіграла і полетіла наступного. Може бути це якось людей обурило? Але яке ж це має відношення до політики?" - додала Діана.

Як відомо, під час свого українського виступу Арбеніна перепросила за своїх російських колег.

"Оскільки я знала, що багато рокерів скасовували концерти, я вийшла і сказала - кльово, що ви повірили, що я приїду, і попросила пробачення за своїх колег, які злякалися і не приїхали. От і все", - пояснила російським журналістам свої дії артистка.

Що ж до списків "зрадників та ворогів батьківщини", в які потрапила й Діана, то вона вважає, що їх складають ті, кому нічого робити.

"Я думаю, що це все піна днів, і не треба ні на кого сердитися - це проти заповідей. Але сидіти і дивитися, як тебе поливають і приписують те чого не робив теж не можна", - зауважила наостанок Арбеніна.

Нагадаємо, раніше співачка заявляла, що до Криму з концертами не поїде.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів