Вупі Голдберг вимагає розширити використання марихуани

27 серпня 2014, 13:22

Американська актриса Вупі Голдберг написала відкритого листа, де виступила за розширення законів стосовно медичного використання марихуани в Нью-Йорку.

Лауреатка "Оскару" у зверненні, опублікованому в "Cannabist", аплодує губернатору Нью-Йорка Ендрю Куомо за підписання закону, який дозволяє курити травичку з медичних показань.

Однак Вупі зізналась, що розчарована тим фактом, що законодавчо ще дуже далеко до того, аби допомогти усім людям, які страждають від широкого спектру захворювань, пише "Contact Music".

"На жаль, план губернатора не включає такі захворювання, як глаукома, мігрені або важкі порушення менструального циклу - дуже реальних проблем для людей, які страждають від них, і я в тому числі", - зазначила Голдберг, якій марихуана полегшує симптоми глаукоми.


Вупі Голдберг вже не вперше оспівує марихуану

"Тим не менш, хороша новина в тому, що відповідно до плану Куомо, затвердженим ним наприкінці липня, лікарі зможуть прописувати марихуану у випадку принаймні 10 захворювань і станів - в тому числі раку, епілепсії, СНІДу, невропатії, бічного аміотропічного синдрому та інших дегенеративних захворювання", - додала акторка.

Наприкінці листа Вупі просить губернатора зібрати більше інформації про медичні властивості канабісу та зменшити обмеження на його використання.

Нагадаємо, нещодавно Голдберг розповіла, як їй допомагає у боротьбі з головним болем марихуана.

Фото з Facebook Вупі Голдберг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів