Кобзон: Артист не повинен зраджувати інтереси своєї країни

28 серпня 2014, 14:29

Російський співак Йосип Кобзон, який шкодує, що не зможе їсти українського сала, взявся розмірковувати про артистів і політику.

В ефірі "Русской службы новостей" він заявив, що артист не повинен зраджувати інтереси своєї країни, пише "Газета.ру".

"Люди публічної професії - особливо поети та виконавці - повинні в своїй творчості висловлювати свою точку зору, щоб було зрозуміло, чиї інтереси вони захищають, які рішення вітають. Макаревич висловив свою думку, дав концерт в Святогорську. Це його точка зору. Це його право, з одного боку, а з іншого боку, це право - демократія, що граничить з тим, що він зраджує інтереси своєї країни", - вважає Кобзон.

Водночас співак нагадав, що виступав Афганістані і в Чечні і впевнений: в гарячих точках артисти повинні висловлювати свою позицію.


Кобзон знову згадав "не злим, тихим словом" Макаревича

"І режисери в театрах, і в концертних залах виконавці, і журналісти повинні брати участь в політичних процесах своєї країни. Ти повинен служити своєму народу", - зауважив Кобзон.

Нагадаємо, Йосип Кобзон не приховує, що підтримує дії президента Росії Володимира Путіна. Тож не дивно, що він весь час засуджує співака Андрія Макаревича.

Та нещодавно Кобзон почав вербувати російських артистів, аби ті поїхали з ним до України, вітати шахтарів з їх професійним днем. Щоправда, співак готовий на цей "подвиг", якщо на час його перебування на Донбасі українська влада припинить бойові дії.

Фото bimru.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів