Дружина Шварцнеггера зраджувала його з політологом?

3 вересня 2014, 16:12

Зраджена дружина актора Арнольда Шварцнеггера Марі Шрайвер, кажуть, сама ходила на ліво.

Жінці, яка так страждала від роману свого знаменитого чоловіка з гувернанткою, приписують позашлюбні стосунки з політологом, пише "Page Six".

Як піше видання, Шрайвер крутила роман із таким собі Меттью Даудом, коли ще й мови не було про розлучення з Арні.

"Марія дуже любить робити з себе нещасну жертву, проте, це зовсім не так. Те, що вона і Метт стверджують, що почали зустрічатися зовсім нещодавно, не відповідає дійсності", - розповіло джерело, наближене до жінки.


Дауд і Шрайвер познайомилися ще в 2006-му році. Політолог тоді був одним з членів команди Арнольда, яка займалася виборами на пост губернатора Каліфорнії.

Марія також зраджувала Арні?

Джерела стверджують, що Марія і Меттью не надто приховували свої стосунки від сторонніх. Коли Шварцнеггер бував у відрядженнях, Дауд буцімто залишався у його жінки вдома. Крім цього, їх часто бачили в ресторанах або на прогулянці.

"Вони постійно фліртували, і навіть дозволяли собі це в колі незнайомих людей. Іноді Дауд жартував над Марією при Арнольді", - розповів інсайдер.

Дауд вже поспішив заперечити цю інформацію. Він говорить, що з Марією вони просто дружили.

Проте навіть колеги політолога наполягають на тому, що між ним і дружиною Шварцнеггера однозначно був роман. Їх бачили разом навіть тоді, коли передвиборча кампанія вже закінчилася.

Нагадаємо, три роки тому голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварцнеггер зізнався, що у нього були романтичні стосунки з гувернанткою, яка навіть народила йому сина.

Прінтскрін "Page Six"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів