Весілля Джолі й Пітта було без музики і з саморобним тортом

4 вересня 2014, 13:58

Стали відомі нові подробиці таємного весілля Анджеліни Джолі та Бреда Пітта.

Судячи з усього, голлівудська пара одружилася саме заради своїх шістьох дітей. Адже нащадки акторів вже давно просили, аби матуся та татко побралися.

"Це був такий особливий день, який ми розділили з нашими дітьми, і дуже щасливий час для нашої родини", - розповіла Джолі журналу "People", який цитує "ABC News".

Видання оприлюднило 5 фактів з весілля Анджеліни й Бреда.


Зокрема, стало відомо, що у цей святковий день подружжя та гості куштували саморобний шоколадно-ванільний торт, прикрашений квітами з глазурі. Дітям же приготували десерт з ванільного та шоколадного шербету.

Також на на вулиці було влаштоване все для барбекю.

Не секрет, що 13-річний Меддокс, 10-річний Пакс, 9-річна Захара, 6-річна Вів'єн, 8-річна Шайло і 6-річний Нокс брали активну участь у церемонії. Та крім розпису матусиної весільної сукні, дітлахи також взяли участь у складанні обітниць.

Джолі розповіла ще кілька подробиць зі свого весілля з Піттом

"Діти написали обітниці і попросили, щоб ми дали обіцянки одне одному. Це було дуже мило, що вони це придумали", - сказав Джолі.

Малюки також самотужки обрали собі святкові вбрання. Як то сукню, костюм чи навіть циліндр.

Пітт і Джолі вирішили обійтися без музик. Та коли Анджеліна йшла до вівтаря, Бред наспівував пісню "Here Comes the Bride".

"Там не було ніякої музики, просто сім'я і друзі наспівували", - пояснила акторка.

До слова, Джолі не запросила на весілля власного батька. Але зробила усе можливе, аби у цей важливий день відучувалась присутність її покійної матері Маршелін, яка померла у 2007-му році від раку яєчників. Для цього Енджі вдягла маленьку каблучку у вигляді квітки, яка колись належала її мамі.

Пітт у свою чергу вигравірував посвяту своїй тещі у каплиці, де відбувалася церемонія.

Загалом же на весілля Джолі й Пітта було лише 20 гостей. Крім дітей молодят за таїнством спостерігали батьки Бреда Білл і Джейн, його брат Дуг і сестра Джулі, а також брат Анджеліни Джеймс.

Нагадаємо, одне з найочікуваніших весіль Голлівуду відбулося 23-го серпня - Пітт і Джолі таємно побралися у Франції.

Прінтнскрін з "CBS News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів