Лоліта: Якщо мені закриють в'їзд до України, то я не побачу дитину

8 вересня 2014, 14:12

Співачка Лоліта Мілявська, яка ще нещодавно так жваво підтримувала Володимира Путіна, тепер заявляє, що боїться говорити щось зайве.

Артистка вирішила публічно оголосити, що якщо їй заборонять в’їзд до України, то таким чином розлучать із рідною донькою.

Про це Лоліта заявила у коментарі "Супер.ру".

На запитання, чи поїде вона з концертами до Луганська, співачка відповіла:


"Я доки не розумію, як це можливо. Без світла і води дуже складно жити. Я не можу представити концерт, де немає ані апаратури, ані електрики. Треба знайти апаратуру, знайти електроенергію, щоб підключити устаткування. Я думаю, місту зараз не до цього. Що б не співали артисти, люди плакатимуть".

Лоліта побідкалась, що якщо їй заборонять приїжджати до України, то вона не побачить доньку

Та поки що Мілявська не рветься їхати до зони АТО, навіть після заклику ще одного фаната політики Путіна Йосипа Кобзона. Тож Лоліта прямо каже, що не знає взагалі їхати їй до Луганська, чи ні.

"Скажу чесно, я не знаю. У мене дитина в Києві ходить в школу. І я, щоб не ускочити в клопіт, чесно, повинна зважувати кожне своє слово. Якщо завтра мені закриють в'їзд на Україну, то я не побачу дитину. Не бачитиму її на День Народження, а їй скоро буде 16 років", - зауважила артистка, донька якої живе у Києві.

"Якщо чесно, то я вже навіть боюся висловлюватися. Після кожного мого інтерв'ю на мене стільки звалюється всього", - додала вона.

Нагадаємо, нещодавно Лоліта заявила, що все життя готова їсти російські продукти.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів