Макаревич зібрав понад мільйон рублів для дітей з Донбасу

8 вересня 2014, 16:30

Російські рок-музиканти Андрій Макаревич і Світлана Сурганова зібрали понад мільйон рублів на допомогу дітям-біженцям південного сходу України.

Як і обіцяли, артисти 7-го вересня влаштували благодійний акустичний концерт у Москві, пише "Московский Космомолец" з посиланням на "РИА Новости".

Послухати Макаревича і Суранову прийшли більше 200 благодійників. А на одному з сайтів ще 1-го вересня стартував і телемарафон. Усі грошові надходження з концерту та з акції в Інтернеті, яка закінчується 10-го вересня, підуть на вивезення поранених і тяжкохворих дітей Донбасу

"В Інтернеті, по-моєму, близько мільйона рублів вже зібрали. Я сподіваюся, сьогодні ще хлопці додадуть. І це усе піде на одну конкретну мету. Гроші відразу адресно будуть передані - доктор Ліза поїде туди (в Україну). Вона робить те, за що інші не беруться. Я перед нею преклоняюся", - заявив Макаревич.


Макаревич попри цькування не зраджує своїм політичним поглядам

За його словами, це "не перша, не друга і не третя подібна акція".

Співак відзначив, що саме після однієї з таких акцій проти нього й піднялася хвиля політичної критики в ЗМІ.

"Тільки тому, що вона проходила в місті Святогорську", - додав Макаревич.

У свою чергу, Світлана Сурганова відмітила, що "протиставити жаху війни можна, напевно, тільки прекрасне - прекрасне мистецтво, слово, музику".

"Не претендую на те, що мої пісні прекрасні. Але я щаслива, що цими піснями можу привнести хоч якусь маленьку дещицю здорового глузду до цього світу", - сказала вона.

Нагадаємо, днями Андрій Макаревич представив пісню "Моя страна сошла с ума, и я не могу помочь".

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів