Алфьорова: Я люблю Путіна, він має бути тираном і диктатором

8 вересня 2014, 17:56

Російська актриса театру та кіно Ірина Алфьорова, відома роллю Констанції у фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери", заявила про свою любов до Володимира Путіна.

Артистка також спробувала виправдати поведінку президента Росії.

"Моя позиція – я люблю Росію і Путіна. Я люблю все, що він робить, я схиляюся, що б мені не говорили, я вважаю, що він має бути тираном і диктатором, інакше Росія розвалиться, а я її так люблю! Я за нього однозначно, і піду за ним куди завгодно", - заявила Алфьорова в інтерв’ю "Супер.ру".

Акторка запевнила, що вірить російському телебаченню. Мовляв, не можна замінити картинку "тріумфуючих кримчан на масовку".


Алфьорова зізналась у коханні до "диктатора і тирана" Путіна

Схоже, Ірина Алфьорова не приховує, що радіє тому, що Росія анексувала Крим. Адже, на її думку, український півострів був фактично в руїнах:

"Ви знаєте, те, що я бачила в Криму - це була розруха. Доріг немає і їх ніколи не ремонтували, будинки як у "Сталкері". Єдине, що їх влада робила - вони будували свої дачі!".

Акторка запевнила, що не побоїться поїхати на Донбас, якщо, звісно, покличуть. За словами "Констанції", вона ж не боялась їхати свого часу в Афганістан.

"Я була за кордоном, коли війська увійшли до Афганістану, до мене підходили люди і звинувачували нашу країну в тому, що ми почали конфлікт. Я говорила, що нічого не хочу чути, що, отже, так було потрібно. Тоді мені стало цікаво, навіщо ми туди увійшли? І коли я потрапила туди, я побачила наших приголомшливих військових, якими пишалися, їх любили самі афганці. Це вам не американці", - пояснила вона.

Наостанок Алфьорова зізналась, що шкодує лише про те, що не народила багато дітей.

"Я не розумію, як люди у бідності народжують багато дітей. Мені шкода цих малюків", - спробувала виправдатися актриса.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів