Крачковська пожалілася на маленьку пенсію та засудила Макаревича

9 вересня 2014, 12:29

Зірка радянського кіно Наталія Крачковська ледь виживає на свою пенсію у Москві. Але все одно вважає, що Крим – російський, Путін – молодець, а Макаревич, який пішов проти течії – не мав права це робити.

Про це актриса заявила в інтерв’ю "Super.ru".

Наталія Леонідівна Крачковська давно важко хворіє. 76-річна зірка, яку вже не раз госпіталізували із загостренням цукрового діабету, пересувається на інвалідному кріслі.

Крачковська бідкається, що на пенсію 16 тисяч рублів (трохи більше 5-ти тисяч гривень) у Москві жити неможливо.


"Тільки 5-6 тисяч у мене йдуть на ліки, а ще треба заплатити за квартиру і залишається грошей на поїсти дня на два-три. Все життя висіти на шиї у сина я не хочу, я розумію, що він добре заробляє, але він абсолютно не зобов'язаний нести на собі цей вантаж", - сказала актриса.

Крачковська ледь виживає на пенсію, але все одно хвалить Путіна

Однак попри те, що пенсіонери Криму несамовито радіють своїм збільшеним пенсіям, Наталія Леонідівна все одно вважає політику Путіна правильною. Це стало зрозуміло, коли актрису запитали, як вона ставиться до Андрія Макаревича і його позиції.

"Якщо ти підтримуєш тих, хто стріляє в дітей, вбиває людей похилого віку - то, чорт візьми, що ти за мужик? Я можу відрізнити монтаж від реальності, це моя професія. Яке ж він має право, проживши все життя в цій країні, так вчиняти, значить це не твоя Батьківщина, вона тобі не потрібна, шукай собі іншу", - обурилася Крачковська.

"Крим - російський, це політики влаштували так, що його передали Україні. А Макаревич, по-моєму, зробив колосальну дурість і дуже зіпсував свій імідж. Ті, хто зараз на цій брудній хвилі хоче зробити собі ім'я, просто дурні", - заявила зірка кіно і театру.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів