"Кучерявка Сью": Я - алкоголік

12 вересня 2014, 10:20

Американська актриса та співачка Елісен Портер, яку більшість глядачів пам'ятає як маленьку головну героїню стрічки "Кучерявка Сью", визнала, що вона - алкоголік.

33-річна Елісен вирішила зробити це зізнання лише тепер, коли їй вдалося утриматися від спиртного майже 7 років.

Про це вона написала в своєму блозі "The Lil' Mamas".

"Привіт, я Елі, і я алкоголік", - почала своє звернення Портер.


"Так, закладаюся, ви не чекали такого зізнання. Або, знаючи, що я – колишня дитина-зірка, цілком чекали. Хай там як, це правда. Я твереза з 28-го жовтня 2007-го року і відтоді не торкалася випивки чи наркотиків", - написала Елісен.

Як розповідає актриса, коли вона збагнула, що настав час змінити своє життя, то була сумна і налякана, почувалася ніби в пастці. Вона звернулася по допомогу до своєї мами і лягла на лікування.

"Кучерявка Сью" з сином і донькою

Тепер Портер заміжня та має двох діток. Меншій із них лише кілька місяців, і втомленій жінці увечері часом кортить випити один-єдиний келишок вина. Проте Елісен знає, що далі їй захочеться цигарку, а тоді ще вина, пігулок, а потім вона не прокинеться на плач своєї дитини. Тому актриса дякую Богові, що більше п’є вина.

"Я не п'ю, бо не хочу згаяти ані секунди відповідальності, яку я сьогодні мушу нести. Я не п'ю, бо не можу. Мені хочеться, дуже часто, бо я – людина, і бо життя складне. Але я не п'ю. Тверезість дала мені все, чого я колись хотіла і ніколи не мала", - поділилася "кучерявка Сью".

"…Якщо я можу допомогти бодай одній людині, одній колишній дитині-актору або, найголовніше, одній матері, воно того варте", - зазначила вона.

Елісен гадає, що одного дня її діти спитають її, чому вона ніколи не п'є. Вона відповість: "Я нізащо не хочу втратити себе та не змогти знайти вас".

Як відомо, навесні 2012-го Елісен вийшла заміж , а влітку подарувала чоловікові первістка – сина Мейсона. Чотири місяці тому в пари народилася донечка Ар'я Сейдж.

Фото з Instagram Елісен Портер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів