Траволта прокоментував чутки про свої гей-романи

17 вересня 2014, 14:11

Американський актор Джон Траволта впевнений, що тема гомосексуалізму – це ахілесова п'ята будь якої зірки, і він – вийняток.

Ці чутки Джона не дуже бентежать.

Про це він сказав у інтерв'ю "The Daily Beast".

"Це – ахілесова п’ята кожного селебріті. Уся річ у тім, що людям кортить грошей. Оце і все…", - відказав Траволта на запитання про свого колишнього пілота, який розказав світові про їхній буцімто роман.

"…Я не так уже й переймаюсь цим. Хтось інший може атакувати їх у відповідь більше, ніж це роблю я, але я вже давно облишив усі ці штуки з медіа, бо я не можу це контролювати. Гадаюсь, почасти саме тому вони (чутки) й продовжуються", - зазначив актор.

Траволта вважає, що всі зірки - мішень для гей-скандалів

Як зізнався Траволта, гей-скандали ранять його значно менше, ніж колись перетирання в ЗМІ обставин смерті його старшого сина.

"Найбільш образливо це було, коли я втратив мого сина. Я почувався гірше, ніж будь-коли. Теми сексу завжди будуть комусь цікаві, але це не зачіпає родину. Насправді не має зачіпати. Я завжди вважав, що медіа – не всі, але деякі – тоді пали дуже низько", - поділився Джон.

60-річний Траволта каже, що не покине акторства, доки вистачатиме здоров'я, бо робить це заради задоволення.

"Я дуже перебірливий. Я не знімаюся в фільмах просто тому, що мені треба десь зніматися. Я щиро люблю акторство і чекаю на підходящі сценарії… Отак хочеться провести останні дня твоєї кар’єри – грати з найкращими в цьому бізнесі й робити свою справу", - сказав Джон.

Нагадаємо, Траволта вважає, що своїм успіхом у житті й тим, як він подолав усі випробування, він завдячує саєнтології.

Фото з офіційного сайту Джона Траволти

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів