Траволта: Я люблю саєнтологію

5 липня 2013, 17:58

Американський актор Джон Траволта розповів, що вже 38 років сповідує саєнтологію. Зірка певен, якби не ця релігія, він не досяг би успіху.

Іще Траволта поділився найкращою порадою в своєму житті, яку дав йому Марлон Брандо.

Про це йшлося у його інтерв‘ю "The Guardian".

"Розумієте, я люблю саєнтологію. Я залучений до неї вже 38 років і не думаю, що без неї був би зараз тут, бо в мене було багато втрат і різних негативних речей, що траплялися впродовж років, а вона блискуче провела мене через них", - сказав Траволта.


"Я міг прийти на зустріч з одним відчуттям, а вийти, почуваючись уже набагато краще", - поділився актор, який у 2009-му році втратив сина.

Саєнтологія дала Траволті те, чого не дав католицизм

Джона ростили в католицькій вірі. На запитання ж, що унікального йому дала саєнтологія, він відказав: "Техніки, які справді позбавляють тебе стресів та болю, замість порад та рекомендацій, як жити".

Засновника саєнтологічного руху Рона Хаббарда Траволта називає людиною, "яка розгадала людський розум".

Іще актор поділився наймудрішою порадою свого життя.

"Марлон Брандо дав мені чудову пораду: ніколи не чекай від людей того, що вони не в змозі тобі дати. Це круто. Це рятує тебе від багатьох розчарувань", - зазначив він.

Нагадаємо, саме саєнтологія буцімто стала причиною краху шлюбу іншої кінозірки, Тома Круза. Його дружина Кеті Холмс не захотіла ростити в ній доньку Сурі.

Жінка ж Траволти, Келлі Престон навіть народжувала за саєнтологічними правилами – мовчки.

Фото АР з сайту "Business Insider"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів