Колишня подружка Пітта показала його в шкільні роки. ФОТО

26 вересня 2014, 17:48

Шкільна подружка Бреда Пітта розповіла, який він був милий, показала підліткові фото та номінувала актора на "Іce bucket challenge".

Вона дала інтерв’ю "The Daily Mail".

Жіночка, яку звати Кім Хаббард Белл, була гьорлфренд майбутньої кінозірки три роки поспіль – у сьомому, восьмому та дев'ятому класі.

"Із нього був хороший перший бойфренд…", - запевнила вона.


Бред та Кім зустрічалися у школі

Зі слів Белл, уже тоді було видно, що Пітт стане успішним у житті, яку б дорогу не обрав.

"Він був особистістю, яка притягувала людей, у нього були лідерські здібності, він був милим та добрим", - пригадала жінка.

На запитання, як на її думку, чи знайшов Бред гідну пару в особі Анджеліни Джолі, Кім відказала: "Гадаю, напевно, знайшов, вона – його справжня половина. Кого б він не обрав. Він – мрія кожної жінки", - зазначила вона.

Колишня дівчина хоче, щоби Пітт облився крижаною водою

Як розповіла екс-дівчина Пітта, її чоловік, від котрого вона народила двох дітей, ніколи її не ревнував до зіркового колишнього. Навпаки, це було в сім'ї темою для жартів.

Не так давно Кім овдовіла. Життя її чоловіка забрала хвороба Лу Геріга (боковий аміотрофічний склероз). У пам'ять про нього Белл узяла участь у благодійному флешмобі "ALS ice bucket challenge". Облившись крижаною водою, вона номінувала Бреда Пітта. Жінка сподівається, що колишній бойфренд та однокласник прийме її виклик.

Прітнскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів