Рокерам "Judas Priest" у Росії заборонили говорити про геїв

2 жовтня 2014, 13:25

Фронтмен британського гурту "Judas Priest" Роб Хелфорд зізнався, що перед виступом у Санкт-Петербурзі в 2012-му році місцева влада заборонила їм робити якісь заяви про права геїв.

Одначе рокер, який є відкритим гомосексуалістом, вважає, сама його поява на сцені в такому "гомофобському" місці – це перемога.

Про це Хелфорд сказав у інтерв’ю журналові "Mojo", пише "Contact Music".

"Бог металу" Роб Хелфорд вважає перемогою свій виступ у "гомофобській" Росії

"Коли ми нещодавно грали в Санкт-Петербурзі, міська адміністрація сказала нам не робити жодних заяв щодо прав геїв. Одначе я й так не захотів би цього робити. Я – не активіст, але саме те, що я стояв на тій сцені, в такому гомофобському місці – це перемога", - зазначив рокер.


"Мені не потрібно було розмахувати веселковим баннером. Я – веселковий прапор із металу. Я вважаю тріумфом сам той факт, що ми там зіграли", - додав Хелфорд.

Нагадаємо, співачка Lady Gaga, коли виступала в Росії, то викрикнула зі сцени, що вона – гей. Зірка припускає, що то був її останній візит до цієї країни.

Торік ледь не зірвався московський концерт Елтона Джона. Організація "Уральський батьківський комітет" закликала Володимира Путіна не пускати до Росії артиста, що підтримує "місцевих содомітів".

Фото з Facebook Роба Хелфорда

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів