Кікабідзе: Якби був молодим, я б теж зараз був в АТО

6 жовтня 2014, 14:05

Радянський та грузинський актор, співак та режисер Вахтанг Кікабідзе знову підтримав Україну й запевнив, що якби був молодшим, то також би поїхав у зону АТО.

Артист заявив, що президент Росії Володимир Путін "людина чорної сили" і його правнукам буде соромно називати його прізвище.

Про все це Кікабідзе розповів в інтерв'ю "Сегодня".

Зірка "Міміно", який вже п'ять років не їздить в Росію після вторгнення її в Грузію, зауважив, що в Україні зараз відбувається те ж саме, що і колись в його країні.


"Гірше, ніж зараз, неможливо було уявити. Все, що відбувається зараз в Україні, робиться за тим же сценарієм, що було і у нас, в Грузії. Чим це все закінчиться - дуже важко сказати. Все залежить від світової спільноти зараз. І то, якщо вони приймуть серйозні санкції. Крім цього, багато чого буде залежати від вашого нового уряду", - впевнений Вахтанг Костянтинович.

Кікабідзе поїхав би в АТО, якби не вік

Кікабідзе зазначив, що Володимир Путін "людина чорної сили" і зауважив, що його правнукам буде соромно називати його прізвище:

"Поки він зі своїми амбіціями житиме, він весь час загрожуватиме якимсь країнам, системам. Він - загарбник! Його заклинило на одному: він думає, що вічно командуватиме своєю країною. А люди не вічні, і все в житті кінчається. І навіть його правнукам буде соромно називати його прізвище. Але поки він на троні, ніхто інший у владі не з'явиться. Ви що, думаєте, що всі росіяни згодні з тим, що Путін робить з вашою країною? Ні, звичайно! Просто народ не питають".

Вахтанг Кікабідзе також додав, що якби був молодим, то й сам пішов би воювати в зону АТО.

"Росія не хоче, щоб Україна продовжувала чинити опір. Але якби я був молодим, я б теж зараз був в АТО і пручався, захищаючи честь країни. Другого варіанту немає! Адже якщо ця війна буде тривати довго, встати на ноги Україні буде дуже складно", - пояснив актор.

Нагадаємо, раніше Кікабідзе казав, що якби йому скинути років 20, то він обов'язково приїхав би на Майдан.

Фото "Лента.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів