Світові ЗМІ зацікавилися "стрімкою медіа кар'єрою" Кабаєвої

7 жовтня 2014, 14:31

Російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій давно приписують любовні стосунки із президентом Росії Володимиром Путіним, опинилася в центрі уваги світових видань.

Іноземних журналістів неабияк зацікавив той факт, що колишня спортсменка проміняла депутатське крісло на посаду керівника медіа-групи.

Про стрімку кар'єру Кабаєвої, а також про її дітей від Путіна не побоялось написати видання "The Guardian".


"Аліна Кабаєва, колишній чемпіон зі спортивної гімнастики, навколо якої давно ходять чутки, що вона є подругою Володимира Путіна, призначена керувати важливою прокремлівською медіа-групою", - йдеться у статті.

Журналісти зазначають, що майже нічого не відомо про особисте життя Кабаєвої. А російські ЗМІ фактично побоюються писати про це.

Про Путіна і Кабаєву знову пишуть світові ЗМІ

Адже, як наголошує "The Guardian", у 2008-му році газета "Московський комсомолец" опублікувала статтю про те, що Путін пішов від дружини й збирається взяти шлюб із Кабаєвою.

Тоді президент Росії спростував цю інформацію, а газету, яка посміла написати про коханку Путіна, раптово закрили.

Як відомо, вже багато років ходять чутки, що Аліна Кабаєва та Володимир Путін коханці. Більше того, парочці приписують вже двійко спільних дітей.

Однак екс-спортсменка, яка майже шість років була депутатом, а тепер взялася очолювати медіа-групу, продовжує наполягати, що між нею і Путіним нічого немає.

До слова, російський лідер торік змушений таки був публічно заявити, що розлучається з дружиною Людмилою. А прес-секретар Путіна поспішив запевнити, що шлюб політика розпався не через іншу жінку.

Цікаво, що про дітей Кабаєвої і Путіна зазвичай пишуть саме іноземні ЗМІ. Російські видання ж взагалі намагаються не чіпати цю тему, й роблять вигляд, що особисте життя президента нікого не цікавить.

Прінтскрін "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів