Кабаєва розповіла правду про "сина від Путіна"

27 січня 2011, 15:14

Олімпійська чемпіонка та депутат Держдуми Росії Аліна Кабаєва розповіла про хлопчика, якого журналісти охрестили "дитиною Путіна".

В інтерв’ю російському журналу "Vogue" спортсменка пояснила, що насправді дитина, про яку йдеться, - її племінник, пише "The New York Post".

"Мій милий племінник Арсеній з'явився у нашій великій сім'ї у Москві. Всі, звичайно, подумали, що це мій син", - з посмішкою заявила Кабаєва.

27-річна Аліна не стала говорити про Володимира Путіна, але натякнула, що їй подобаються сильні чоловіки.


Окрім цього, спортсменка, яка є членом парламенту Росії з 2007-го року, зізналася у своїх великих політичних амбіціях. Кабаєва зазначила, що у багатьох країнах є президенти-жінки, і Росія також готова до цього.

Кабаєва мітить у крісло президента Росії?

Нагадаємо, у 2008-му році газета "Московский корреспондент" написала про стосунки Путіна та Кабаєвої. Тоді прем'єр заявив, що у статті "немає жодного слова істини". Згодом видання прикрили.

У 2009-му поширилися чутки про те, що гімнастка стала мамою. Мовляв, Аліна народила сина від самого Путіна. Однак Кабаєва поспішила запевнити, що якщо вона й стане мамою, то розповість про це особисто.

"The New York Post" з посиланням на власні джерела зазначає, що в еліті Росії розцінюють інтерв’ю Кабаєвої як спробу розвіяти чутки про зв'язок з Путіним, який у 2012-му році нібито готується повернутися у президентське крісло.

Фото Maxim

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів