Візерспун, Лопес і Фонда стали найвпливовішими

8 жовтня 2014, 11:58

Голлівудських зірок Різ Візерспун, Джейн Фонду та Дженніфер Лопес проголосили найвпливовішими селебріті, котрі використовують свою славу у справі боротьби за права жінок у світі.

До Топ-5, а версією журналу "Variety", також потрапили зірка фільму "Прислуга" Віола Девіс та продюсерка Донна Ленглі.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Різ Візерспун бореться за право жінок на освіту

Різ Візерспун співпрацює з благодійним фондом Малали Юсуфзай, пакистанської правозахисниці, котра бореться за право жінок здобути освіту.


"Часом мені здається неймовірним те, наскільки мало можливостей може бути в жінок у деяких країнах", - зазначає актриса.

Дженніфер Лопес, разом із сестрою Ліндою, заснувала власний благодійний фонд, метою якого є підвищення якості охорони здоров’я жінок, у 2009-му році. Як згадує зірка, вона прийняла це рішення після того, як у неї народилися діти. Якось, примчавши серед ночі до лікарні з маленькою Еммою, Джен подумала про жінок, котрі не мають можливості отримати такої якісної допомоги, як вона.

Дженніфер Лопес зарахували до найвпливовіших

Джейн Фонду автори рейтингу вшанували за її просвітницьку діяльність у галузі запобігання підлітковим вагітностям. Віола Девіс потрапила до рейтингу, оскільки є активним борцем із голодом у світі.

Фото з Instagram Різ Візерспун та Дженніфер Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів