Візерспун: Завдяки дітям я зрозуміла, хто я є

11 жовтня 2013, 11:55

Акторка Різ Візерспун стала однією з шести героїнь серії "Жінки в Голлівуді" журналу "ELLE".

Іще для листопадових обкладинках глянцю знялися Пенелопа Крус, зірка "Дівчат Гілмор" Мелісса МакКарті, Шейлін Вудлі, Маріон Котійяр та Наомі Харріс.

У своєму інтерв’ю 37-річна Різ Візерспун розповіла, що материнство допомогло їй віднайти вірну дорогу в житті та зрозуміти, ким вона є.

Про це пишуть "NY Daily News".


"Хтось колись казав мені: "О, після появи дітей люди стають менш цікаві." Я не думаю, що це так", - поділилася Різ.

Акторці здається, що, доки в неї не з’явилися діти, вона була дуже розгублена. Ставши мамою, Різ втрапила на правильну дорогу.

Візерспун увійшла до найвидатнішої шістки кіноактрис за версією "ELLE"

"Поява дітей дала мені чіткіше зрозуміти, хто я, як жінка. Мені просто захотілося проявляти хороші якості заради моєї дочки. Поки в мене не було дітей, я була трохи азартна до перемоги – може, дуже азартна, якщо бути чесною… Мене справді попустило", - зізналася Візерспун.

Донька стала для зірки джерелом натхнення для того, щоби спробувати себе в продюсерстві.

"Кілька років тому я почала помічати, що не бачу жінок – зірок фільмів… Бачу їх як подружок хлопця (головного героя) або як дружину такого-то. Я просто подумала: "Господи, якщо я не засукаю рукави та не почну продюсувати якісь стрічки, що ж моя донька бачитиме у фільмах?", - зазначила Різ.

Як пише сайт "Internet Movie Data Base", Візерспун стала продюсером стрічок "Білявка в законі 2", "Пенелопа". Наразі вона працює над фільмами "Дика" та "Зникла", прем’єри яких заплановані на 2014-й рік.

Фото обкладинка журналу "ELLE"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів