Білан попросив Путіна не забувати про нього

8 жовтня 2014, 14:53

Поки Інтернет бажав президенту Росії Володимиру Путіну аж ніяк не здоров'я і процвітання в його день народження, російські артисти навперебій прославляли політика.

Співак Діма Білан і телеведуча Тіна Канделакі опублікували хвалебні оди "великому Пу" в своїх Instagram.

Білан у дописі під тегом "з днем народження, президент" побажав Путіну сил і попросив не забувати про звичайних людей.

"Суперечки, суперечки, розмови, а ось привітати людину, яка працює і робить це з емоцією, з віддачею я не бентежачись вітаю! Сил людських Вам, і не забувайте будь ласка про нас, людей хто теж від душі хоче бути краще! І дайте нам тієї свободи, яка дозволить нам мати свої думки, свою думку, а вона часто про нашу країну і наше життя!!!" - написав Діма.


Співак також додав теги "#мыхотимбытьлучше, #мыстараемсябытьсильнее, #намнужнаподдержка. #пожалуйстадавайтежитьдружнее".

Російські артисти взялися вітати Путіна у соцмережах

Телеведуча Тіна Канделакі також не забула "вислужитися" перед Путіним.

Жіночка розхвалила російського президента й висловила впевненість, що той має відмінне здоров'я й ще довго керуватиме державою.

"У Путіна є всі необхідні якості і риси характеру, щоб гідно керувати нашим кораблем, розміри якого можна порівняти з цілим континентом. Судячи з форми нашого президента, здоров'я у нього відмінне і правити кораблем він планує довго", - зауважила Тіна.

Канделакі побажала Путіну здоров'я, і щоб в країні було якомога менше "неприємних сюрпризів".

"У нас є всі умови, щоб використовувати ситуацію, що склалася для внутрішнього зростання і переорієнтації на власні сили. Критикувати владу легко, а з боку ще легше: з власної кухні - взагалі кайф, а ще крутіше, якщо ця кухня в Європі", - впевнена телеведуча.

"ВВП для Росії робив і робить конкретні речі. Хотілося б, щоб відповідальність не боялися на себе брати і ми. Якось так. І так, з днем народження :)" - закінчила свій опус Тіна.

Нагадаємо, 7-го жовтня президент Росії Володимир Путін святкував своє 62-річчя. З цього приводу у мережі було оприлюднено купу фотожаб з "привітаннями" під хештегом #СднемРожденияХуйло.

Фото з Instagram Канделакі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів