Заходи за участю Макаревича продовжують скасовувати у Росії. ОНОВЛЕНО

9 жовтня 2014, 17:02

Петербурзький депутат Віталій Мілонов пообіцяв зробити все можливе, щоб Макаревичу не вдалося прочитати лекцію в міській бібліотеці імені Маяковського у Пітері.

Про це він заявив в ефірі радіостанції "Говорит Москва", пише "Лента.ру".

"У Петербурзі є дуже хороша група "АукцЫон ". І в неї була прекрасна пісня "Як я став зрадником", тож пан Макаревич зможе провести лекцію на території генерального консульства США. Я думаю, йому там будуть раді", - заявив Мілонов.

"Тут питання не в забороні, а в тому, хто дав йому право цю лекцію проводити. Ми проконтролюємо, щоб йому це не дозволили ", - наголосив депутат.


Раніше "Интерфакс" повідомив, що лекцію Андрія Макаревиче під назвою "Що таке краса" та інші заходи, заплановані на кінець жовтня у Новосибірську, скасували.

Макаревичу і далі дістається за те, що він підтримав Україну

Лекція Макаревича і семінари Єлизавети Глінки та Сергія Еніколопова "Як допомагати тим, чию точку зору не поділяєш" і "Про природу людської агресії" в Новосибірську були заплановані на 28 і 29 жовтня.

Майданчиком спочатку мала стати Новосибірська державна обласна наукова бібліотека.

Пізніше на сайті організаторів проекту "Відкрита лекція" з'явилася інформація, що захід перенесуть в Центральну міську бібліотеку імені Маяковського в Санкт-Петербурзі.

До слова, раніше в Новосибірську був скасований концерт Макаревича, запланований на 3 листопада в одному з клубів.

Також скасували концерти музиканта в Кірові, Санкт-Петербурзі, Самарі та інших містах.

Фото "Московского комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів