Меган Фокс заявила, що не ідіотка, і жила з чоловіком у минулих життях

13 жовтня 2014, 15:17

Американську актрису Меган Фокс обурює, що її вважають пустоголовою ідіоткою через те, що вона не приховує своєї сексуальності та жіночності.

Іще зірка впевнена, що вони з чоловіком Брайаном Остін Гріном були разом не лише в цьому, а й у кількох минулих життях.

Про це Меган говорила в інтерв’ю журналові "Event", повідомляє "Contact Music".

"Тебе змушують думать, що як ти приймаєш власну сексуальність, то ти ідіотка або легковажна, або тобі треба виглядати більш маскулінною. Чому ти маєш цього хотіти? Жінки вродливі, але ми ж іще й розумні – а деякі з нас дуже сильні", - зазначила актриса.


" Людям складно подивитися на мене, знаючи, що я приймаю мою сексуальність, та усвідомити , що я – не розпусниця, у них ці думки просто докупи не складаються. Проте ми з Брайаном разом уже 10 років", - наголосила Меган.

Меган Фокс вважає, що знала свого чоловіка ще в попередніх життях

Як пригадує зірка, вони з чоловіком "упізнали одне одного", щойно познайомилися.

"Була потужна хімія, миттєве впізнання. Він відчув це, я це відчула… За тиждень він сказав, що одружиться зі мною. Я впевнена, ми прожили разом багато попередніх життів", - поділилася Фокс.

Зі слів акторки, котра народила Остін Гріну двох синів, їй комфортно живеться в оточенні чоловіків.

"Я люблю нашу сім'ю – у мене маленька футбольна команда, котра по мене дбатиме. Я люблю бути серед хлопців, бути в центрі уваги", - зізналася вона.

Нагадаємо, буде в акторів третя спільна дитина чи ні – вони віддали це на розсуд Всесвіту. Узагалі ж Брайан хотів би доньку.

Фото з Instagram Меган Фокс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів