"Няш-мяш" Поклонській купують броньоване авто за держкошти?

16 жовтня 2014, 13:42

Кримська прокурорша "няш-мяш" Наталія Поклонська має купу листів-подяк, а незабаром, схоже, матиме ще й броньоване дороге авто.

Генпрокуратура Криму оголосила тендер на придбання броньованого позашляховика "Toyota Land Cruiser 200" вартістю не більше 7,7 мільйона рублів (близько 190 тисяч доларів).

Як пише "Лента.ру" з посиланням на "Ведомости", машина, швидше за все, призначається для прокурорші Криму Наталії Поклонській.

Як випливає з конкурсної документації, місцем поставки машини значиться Сімферополь. Термін поставки - до 31-го грудня 2014-го року.


Поклонська скоро матиме власне броньоване авто за держкошти?

Передбачається, що автомобіль повинен мати комунікаційну систему з функцією управління голосом, не менше 10 подушок безпеки, шкіряний салон і чотири камери по периметру з системою допомоги при русі по бездоріжжю.

Приховане бронювання автомобіля повинно бути повністю виконане зі сталі товщиною до 6,5 міліметрів при "збереженні штатного інтер'єру і екстер'єру". Він також повинен мати кулевловлювачі (оброблені штучною замшею під колір салону) по всьому прорізу дверей і броньовану перегородку з відкидним стеклоблоком і бійницею за другим рядом сидінь.

У Генеральній прокуратурі анексованого Криму закупівлю не коментують.

Нагадаємо, нещодавно прокурорша "няш-мяш" змінила колір волосся й похвалилася цілою колекцією листів подяки з усього світу.

Фото з Facebook Поклонської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів