Волочкова звинуватила українські ЗМІ у конфлікті з Валерією

16 жовтня 2014, 15:11

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка ще нещодавно називала співачку Валерію та її чоловіка Йосипа Пригожина "політичним повіями", й сама заявила, що підтримує президента Росії Володимира Путіна.

Окрім цього танцівниця вважає винними у конфлікті з Валерією саме українські ЗМІ.

Про це білявка повідала в інтерв'ю "Комсомольской правде".

Спершу Настя спростувала чутки про те, що вона балотується до Верховної Ради України.


"Насправді, я дізналася цю новину від вас. Для мене це повний шок. Звичайно ж, це неправда. Я взагалі не розмовляла з українськими журналістами", - почала вона.

А далі Волочкова почала усіляко запевняти, що вона справжня патріотка Росії:

"Скажу так: я живу в Росії, тому я підтримую політичні рішення нашого президента і уряду. Я дуже вірна людина своїй країні. І мені хотілося б попросити всі ЗМІ не втягувати мене штучно в які-небудь провокації та інформаційну війну між Росією і Україною".

Волочкова різко знайшла винних у її конфлікті з Пригожиним і Валерією

"Ніяких заяв з приводу вступу до Верховної Ради України я не робила. В принципі це було б абсурдно. Я взагалі не хочу бути втягнута в будь-які політичні та міжособистісні конфлікти. Моя місія - це творчість, в цьому сенс мого життя. І моя країна - Росія! І у мене є свої певні цілі і завдання тут. І я їх реалізовую для процвітання моєї держави", - запевнила білявка.

Цікаво й те, що тепер Настя звинувачує саме українські ЗМІ в її конфлікті з Пригожиним і Валерією.

"Тепер я розумію, що навіть мій конфлікт з Йосипом Пригожиним і Валерією ініційований і спровокований українськими ЗМІ. На даний момент, я шкодую про ту ситуацію, яка сталася між мною і Йосипом Пригожиним з Валерією. Мені шкода, що мої висловлювання через надану мені недостовірну інформації з боку українських тележурналістів, стали настільки значущими і привели до таких наслідків", - заявила вона.

Свої різкі висловлювання стосовно Валерії й Пригожина Волочкова списує на емоційність.

"Я - людина емоційна і кому, як не журналістам знати, як вивести публічну людину з себе, взяти мої уривчасті фрази, змонтувати їх як мою заяву і позицію. Можу сказати, що я завжди з повагою ставилася до Йосипа Пригожина і до Валерії. І мені шкода, що між нами сталося. Мені хотілося б закрити цей конфлікт", - додала Настя.

Волочкова вважає, що українські ЗМІ й зараз хочуть використовувати її.

"Українським телевізійникам хотілося вивести мене на якусь політичну підоснову. Вони мене просто спровокували. І це не перший раз. Українські ЗМІ, мабуть, і зараз хочуть мене використовувати як розмінну монету", - резюмувала вона.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів