На Лоліту подали до суду сусіди

16 жовтня 2014, 17:00

Російська співачка Лоліта Мілявська найближчим часом може позбутися елітної житлоплощі в центрі Москви - сусіди виконавиці подали на неї до суду.

Мешканцям елітного будинку набридло сусідство з Лолітою, тож вони вирішили через суд змусити жіночку сплатити мільйонний борг за комунальні послуги.

Окрім цього сусіди Мілявської стверджують, що та будує басейн в своїй двоповерховій квартирі, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "НТВ".

Московську квартиру площею 420 квадратних метрів з шикарним видом на Москва-ріку на 14-му і 15-му поверхах Лоліті подарував колишній четвертий чоловік, бізнесмен Олександр Зарубін.


Сусіди не в захваті від Лоліти

Вже три останні роки співачка займається ремонтом в цих апартаментах. Однак закінчити роботи Мілявської, буцімто, не дає товариство власників житла (ТВЖ).

Адже у товаристві кажуть, що Лоліта заборгувала їм купу грошей. Так тільки за статтею "утримання житла" співачка повинна платити 37 тисяч рублів на місяць. При цьому Мілявська платити відмовляється, стверджуючи, що ТВЖ не справляється з обслуговуванням будинку.

Незадоволені співачкою й сусіди з нижніх поверхів. За словами мешканців, через ремонт в її квартирі їх постійно заливає. Вони вважають, що Лоліта будує собі каміни і басейн.

Щоправда сама Лоліта стверджує, що камін є, а от басейну - немає. Мовляв, чутки про нього з'явилися після невдалого жарту, коли артистка сказала про басейн в своїй квартирі, маючи на увазі постійно затоплений балкон.

Зараз на першому поверсі елітного будинку висить "дошка ганьби" з ім'ям відомої виконавиці.

На ній сусіди звинувачують Мілявську в тому, що через її ремонт висотка може просто завалитися. Як доказ прикладені чорно-білі фотографії. На них - дірки і тріщини, які нібито з'явилися з вини Лоліти.

Нагадаємо, раніше Мілявська вже скаржилася самому Володимиру Путіна на сусідів.

Фото з Instagram Лоліти

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів