Онук Пугачової став кадетом-кадирівцем у Чечні. ВІДЕО

27 жовтня 2014, 11:31

Син російської співачки Крістіни Орбакайте й онук Алли Пугачової Дені Байсаров вирішив стати кадетом.

Хлопець став курсантом кадетського корпусу в Чечні.

Цим похвалився президент Чечні Рамзан Кадиров у своєму Instagram й виклав відео з присягою онука Примадонни.

"Мій любий племінник Дені Байсаров вирішив стати кадетом. Сьогодні він приїхав до мене в гості і в нашій бесіді висловив побажання бути курсантом кадетського корпусу. Я схвально поставився до його вибору. Дені вважає, що молодий чоловік повинен бути здоровим, сильним духом і з міцним характером. Все це, а також глибокі знання з різних предметів він отримає будучи кадетом", - написав Кадиров.


"Ми з Дені разом поїхали в Центаройскій кадетський корпус. Вихованці дуже тепло зустріли "молодого бійця". Сам Дені з гордістю сказав їм, що має намір відмінно вчитися, оскільки його за руку привів особисто Глава Чеченської Республіки. Ми з Русланом Байсаровим справжні друзі, ми БРАТИ і, тому я хочу, щоб його син став відданим своїй Батьківщині й народу патріотом Росії!" - додав президент Чечні.

Сина Дені Орбакайте народила від бізнесмена чеченського походження Руслана Байсарова. У 2008-му році у екс-подружжя виник конфлікт - Байсаров запідрозив, що співачка хоче вивести їхнього спільного сина до США.

Бізнесмен подав позов до суду міста Грозний, який ухвалив рішення залишити Дені з батьком.

Пізніше Обракайте і Байсаров змогли домовитися мирним шляхом.

Відео з Instagram Кадирова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів